Scari Lemn

Scari si trepte de interior din lemn stratificat

Motivul pentru care se prefera acest tip de geam termopan cu tamplarie din lemn triplustratificat este in primul rand economisirea caldurii.

Caldura in locuinte se pierde:

  • 9% prin podea
  • 24% prin acoperis
  • 26% prin pereti
  • 41% prin ferestre

Observam ca desi suprafata ferestrelor ocupa 10% din suprafata totala a unei incaperi, prin acesta se pierde cea mai mare parte a caldurii.

Pentru o izolare superioara putem livra la cerere tamplaria din lemn stratificat dotata cu geamuri termopan format din 3 foi cu 2 distantiere din aluminiu. Ramele din lemn stratificat prin colorit si aspect determina de asemenea un ambient placut acolo unde au fost montate.

Tamplaria din lemn stratificat cu ferestre termopan nu determina aparitia condensului si mucegaiurilor indiferent de situatie, nefiind nevoie de aerisirea zilnica efectuata in cazul in care camera ar fi utilata cu tocarie din PVC sau aluminiu.

De asemenea rama din lemn, neavand goluri, nu este un mediu propice pentru dezvoltarea diferitelor bacterii si mucegaiuri care se pot dezvolta in camerele cu care sunt prevazute tamplariile din PVC sau aluminiu.

Cu toate ca tamplaria din lemn stratificat poate parea mai scumpa la prima vedere, beneficiile din punctul de vedere al sanatatii nu pot fi apreciate in bani.

GARANTIE SI CONFORMITATE: Toate produsele noastre sunt insotite de certificat de calitate si conformitate. Termenul de garantie este de 2 ani in conditiile unei intretineri si utilizari corecte.